Wat kost het installeren en vervangen van een cv-ketel?

Hoe bereken je de prijs van een nieuwe ketel?

Hoeveel kost een nieuwe cv-ketel? cv ketel vervangen prijzen zijn afhankelijk van veel factoren zoals brandstofsoort en type installatie. Twee andere belangrijke factoren zijn de grootte van uw huis en het klimaat waarin u woont. Beide factoren zijn nodig om de grootte van de ketel te berekenen die u nodig heeft, en hoe groter de ketel, hoe duurder deze zal zijn.

We meten ketelmaten in (Britse thermische eenheden). Hier leest u hoe u kunt bepalen welke classificatie u nodig heeft bij de aanschaf van een nieuwe of vervangende ketel.

Bereken de vierkante meters van uw huis Vermenigvuldig met een specifieke factor (25 tot 70) voor uw lokale klimaat

Regionale factoren zijn onder meer:

25-40: Heet tot warm klimaat, inclusief het zuidoosten
40 tot 50: Gematigd klimaat inclusief Mid-Atlantische Oceaan en Mid-West

50-60: Koudere klimaten zoals het noordelijke Midwesten, Pacific Northwest en bergachtige streken

60-70: Koude klimaten zoals het noordoosten en Alaska
Als u in een nieuwe woning zit, kunt u een lager nummer in het assortiment gebruiken. Woont u in een ouder of slecht geïsoleerd huis, gebruik dan een hoger getal om er zeker van te zijn dat uw ketel krachtig genoeg is om uw huis te verwarmen.

Voorbeelden op het werk zijn: Je woont in een oud huis van vierkante meter in de Upper Midwest. Vermenigvuldig vierkante voet met de bovengrens van het lage temperatuurbereik (60) om te berekenen.

personeelskosten

Het installeren van een cv-ketel is een lastige en vaak door meerdere personen uitgevoerde taak. Professionele vaardigheden zijn vereist. Probeer dit niet als een project te behandelen. In plaats daarvan budget tussen loonkosten voor ketelvervanging.

Het installeren van een nieuwe ketel zonder bestaande infrastructuur kost zelfs de beste technici veel meer tijd. Voor grotere projecten kunnen we een geschat vast tarief in rekening brengen.

uurtarief

HVAC-monteurs rekenen 1 uur voor de installatie van de ketel. Als uw project zich in het hoogseizoen bevindt of als het werk bijzonder uitdagend is, verwacht dan te betalen aan de bovenkant van dat bereik.

Als de installatie van de ketel meer dan een dag in beslag neemt, rekenen monteurs doorgaans ongeveer .

advertentie


Vergelijk offertes van best beoordeelde lokale aannemers

Selecteer een staat om een gratis schatting te starten zonder verplichtingen.

De kosten voor het vervangen van een cv-ketel zijn afhankelijk van het aangeschafte type systeem. Standaard (of gewone) ketels zijn voordeliger dan systeem- en combiketels en HR-ketels zijn het duurste type.

Standaard of conventionele ketel: Standaard ketels gebruiken heet water of stoom om uw huis te verwarmen, maar leveren geen drinkwater (ze hebben nog steeds een boiler nodig). Het is minder veelzijdig, dus het is ongeveer goedkoper voor het apparaat zelf.

Systeemketel: De systeemketel kan de woning en de drinkwatervoorziening verwarmen. Deze boiler houdt warm water vast in een opslagtank en kost . Minder zuinig dan een combiketel (hieronder), maar geschikt voor grotere woningen.

Combinatieketel: Ook wel een combiketel genoemd, een combiketel is vergelijkbaar met een systeemboiler omdat hij het huis en drinkwater verwarmt. Het verschil: Combiketels hebben geen tank en verwarmen alleen water als dat nodig is. Dit verhoogt de energie-efficiëntie, maar is niet geschikt voor grotere woningen.

HR-ketel: U kunt elk van de bovenstaande ketels kopen met HR-verwarmingssystemen, maar u moet bereid zijn meer uit te geven voor luxe. hoog rendement ketels. Om als zeer efficiënt te worden beschouwd, moet een ketel een beoordeling (Annual Fuel Utilization Efficiency) van 90 of hoger hebben. Dit betekent dat de ketel meer dan 90% van de brandstof kan omzetten in warmte. Andere, minder efficiënte ketels hebben misschien maar 50-75. Dit betekent dat tussen de 25% en 50% van de energie verspild kan worden.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *