Voordelen van beheerde dedicated servers

Hieronder staan een aantal voordelen voor het kiezen van een effectieve webserver.

Eenvoudig beheer: wanneer u een beheerde dedicated server kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over taken als: het instellen, implementeren, onderhouden, bewaken van de beveiliging en software-upgrades. Het hostingbedrijf neemt alle onderhoudsgerelateerde taken voor zijn rekening. Ze zorgen ervoor dat uw server hoge beschikbaarheid en topprestaties behoudt, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zakelijke taken.

Lagere kosten: hoewel deze servers minder kosten dan onbeheerde servers, bespaart u op de lange termijn geld omdat u geen hardware, software en extra IT-personeel hoeft aan te schaffen om de server te beheren. U bespaart ook op technische ondersteuning omdat de host 24/7/365 ondersteuning biedt. Eventuele problemen die zich voordoen krijgen de hoogste prioriteit.

Effectieve beveiliging. Wanneer u een dedicated server gebruikt, krijgt u volledige en effectieve beveiliging om de server te beschermen tegen serverhacking, virussen, Trojaanse paarden, malware en wormen. De nieuwste beveiligingssoftwareoplossingen worden op de server geïnstalleerd en er zullen continue serverupgrades plaatsvinden. Uw server, websites, data en applicaties zijn in veilige handen van de provider.

Hardware- en softwarebewaking; Het professionele personeel van de hostprovider zorgt ervoor dat al uw apparatuur soepel en efficiënt werkt. Zij zullen eventuele fouten snel en efficiënt identificeren en corrigeren. Ze zorgen ervoor dat uw website actief blijft en dat bezoekers altijd toegang hebben tot de site.

Hoge performantie; Met sterke klantenondersteuning, serverbeheer, hardware- en software-optimalisatie, blijft het hele systeem op topprestaties en zal de applicatie soepel en efficiënt werken. Het besturingssysteem draait op hoge prestaties, waardoor uw website te allen tijde beschikbaar is. Betrouwbaarheid en stabiliteit is een belangrijk kenmerk van de beheerde dedicated server.

Met een beheerde dedicated server heeft u niet alleen uitstekend onderhoud en monitoring van de server, maar krijgt u ook sterke klantenondersteuning van de hostingprovider. Ze zijn 24/7/365 beschikbaar om eventuele problemen of zorgen op te lossen. Een beheerde dedicated server is een goede financiële investering voor een bedrijf dat een bedrijf nodig heeft om zijn server efficiënt te beheren.

Gigenet.com biedt goedkope dedicated servers voor bedrijven van elke omvang. Ontdek waarom Gigenet.com geweldige dedicated servervoordelen biedt voor alle bedrijven.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *