Hoe is de Hijama in de loop van de tijd veranderd?

Heb je gehoord van de voordelen van Hijama voor gewichtsverlies of diabetes?

Welnu, deze eeuwenoude praktijk, ook wel bekend als natte cupping, is erg populair. Duizenden jaren lang hebben mensen in het Midden-Oosten deze techniek gebruikt om vele ziekten te genezen.

Wat is hijama of cupping?


Hijama of cupping is een onderdeel van de alternatieve geneeskunde.

Simpel gezegd, Hijama is eigenlijk glas, silicium, bamboe of een ander materiaal dat op de huid wordt geplaatst. Wanneer de cup wordt losgelaten, wordt er een zuigkracht gecreëerd die vloeistof in het gebied trekt. Dit beschadigt de kleine bloedvaten in het doelgebied, waardoor de natuurlijke reactie van het lichaam op de behandeling wordt geactiveerd.

Daarom wordt cupping als zeer nuttig beschouwd bij de behandeling van verschillende ziekten. Deze cups worden afhankelijk van het gewenste resultaat op specifieke punten op het lichaam geplaatst.

De exacte techniek en gebruikte materialen van Hijama Amsterdam variëren van regio tot regio.
Hijama en gewichtsverlies – wat is het?
Veel mensen hebben overgewicht en willen alles proberen. Van populaire rage-diëten tot supplementen, we proberen het op elke mogelijke manier op te lossen.

Hijama is een oude praktijk die een sleutelrol speelt bij gewichtsverlies. Zoals we weten, draait het bij afvallen om een efficiënte stofwisseling, die het vetverbrandingsproces in het lichaam kan versnellen. Er zijn veel manieren waarop Hijama je kan helpen om af te vallen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *