Het blootleggen van de mysteries van de Boobtape

Tegenwoordig gebruiken vrouwen een atriale liftwimper in plaats van beha’s onder hun jurk. Er zijn niet precies zekere of ongunstige doelstellingen voor het gebruik van tape in plaats van beha’s. Geen goede uitleg dat je tape gebruikt, je wilt de echte strategie weten om het op te nemen. Hier regel ik alles over atriale liftbijeenkomsten.

Motivaties om buste tape te gebruiken in plaats van Boob tape
Ten tweede mag je in de toekomst nooit meer een beha dragen
Een bescherming tegen buste taping is dat je geen beha kunt dragen. Je kunt het niet dragen omdat je jurk zo is ontworpen. Zo mag je bij het aankleden geen bh’s met stroken dragen. Dit komt omdat de wimpers vanaf de achterkant zichtbaar zijn en je er raar uitziet, niemand draagt ​​opvallende beha’s!
Desalniettemin kunt u atriale lifttape gebruiken zonder een beha te dragen om uw borst op te tillen en de pas te verminderen.

Gladde borst
Dames die zich als een man moeten kleden of zich als een individu moeten kleden voor toneelstukken, gebruiken borstband om hun borst te fixeren. Bovendien worden atriale liftbundels gebruikt door geschoolde werknemers om kamerbeweging tijdens verbetering te verminderen.
Maak een decolleté
Atriale lifttape wordt gebruikt om decolleté te maken. Iemand die SMA-borsten heeft en geen decolleté krijgt, kan zich met de tape associëren op een manier om decolleté te maken. Bovendien wordt het tonen van kisten gebruikt door transseksuele personen.
Wat voor soort atriale lifttape is er?
Klinische tape is nuttig, maar gebruik geen papieren tape omdat deze zwak en niet flexibel is. U kunt ook sportsjorbanden gebruiken. Alles wat u kiest, moet voldoende breed zijn en eruitzien als afgewerkte tape. Deze tapes passen het beste bij je huid en zijn beschermd. Een koordband is gevaarlijker om te gebruiken en kan niet worden gebruikt als u een gevoelige huid heeft.
Zorg er bij het kopen van atriale lifttape voor dat deze geen stroom heeft, aangezien het normaal gesproken verschrikkelijk is als u het verwijdert. Elke oppervlaktetape die u gebruikt, moet ademend zijn. Dit komt omdat, als het niet ademend is, het je huid nat maakt van het zweet.

Daarnaast zorgt de aanschaf van een atriale liftband ervoor dat het niet vanzelfsprekend is. Dat betekent dat wanneer je met je huid ergens tegenaan wrijft of omarmt, dit geen vernietigende verstoring zou moeten veroorzaken zoals plastic tape. Dit kan erg vernederend zijn. Bekijk vervolgens op dat moment de instructieve actie en gebruik tape op een manier die geen opschudding veroorzaakt. Een tape met minder pasta en papier kan energie geven.
Manieren om Atriale Lift Tapes te gebruiken-

Gebruik eerst een tepelhof om uw tepelhof te bedekken. Je kunt ook tape op je tepelhof gebruiken, maar doe er dan iets als een klein kussentje of watje overheen om het te krijgen. Probeer niet gewoon te proberen de tape op uw tepelhof te plakken.
Zorg er tijdens het tapen voor dat de tape niet aan het gevoelige gebied blijft plakken. Omdat het heel goed betreurenswaardig kan zijn wanneer u de tape verwijdert.
Pas op dat u niet te veel aan de borst trekt met behulp van de atriale lift lash, omdat hierdoor uw borst er meer veranderd uitziet.
Vraag onophoudelijk om een partner in plaats van zonder de hulp van iemand anders te krijgen. Hierdoor kunt u het echt en nauwkeurig opnemen. Omdat men stil kan staan op de borst terwijl een paar tapes hem vasthouden.
Dingen om te herinneren
Breng nooit tape aan op door de zon verbrande of beschadigde huid
Om te controleren of de tape niet te gevoelig is voor je huid, doe je een hechtingstest. Dat betekent dat je gewoon een klein stukje tape gebruikt om over je huid te testen.
Beton blijkt vrij te zijn als je veel zweet. Neem de nodige maatregelen om geen tape te gebruiken, in de hoop een meer klamme huid met zweet te krijgen.
Maak er een punt van om de huid te drogen en te ontsmetten voordat u de tape gebruikt, want het vuil kan grotendeels aan uw huid blijven kleven.
Een warme douche voordat u de tape verwijdert, maakt de procedure minder interessant en direct.
Als er een paar kleverige plekken op je huid verschijnen na het verwijderen van de tape, kun je deze bedekken met kinderolie en zachtjes wrijven om het te verwijderen.
Hoe zou je je boezem kunnen tapen?
Het tapen van je buste hangt af van de jurk die je draagt. We zullen iets overbrengen dat een solide positie heeft, dan heb je op dat moment alles nodig zonder iemand anders. Ik moet naar één kant gaan, dan moet je op dat moment de borst en tape van de basis naar de bovenkant vasthouden, afhankelijk van hoeveel lift je echt wilt. Hierna volgen een paar overwegingen voor jou!
Repliceer Atrial Lifting – knip de toestanden van de atriale lifting tape uit en breng deze aan zonder enige zekerheid!
Breng delen van de tape aan – gebruik de stukjes tape om het op een beha te laten lijken. Gebruik deze gedachte als je het draagt met bijna geen zekerheid.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *