Feiten die u moet weten over angstmedicatie

Allereerst zou het verkeerd zijn als ik zou suggereren dat alle algemeen voorgeschreven medicijnen tegen angst totaal nutteloos waren, maar om eerlijk te zijn, de meeste zijn ontwikkeld als kalmerende middelen, antidepressiva en voor andere symptomen. , hebben deze medicijnen weinig of geen genezend effect op angststoornissen.

Dus laat me je verzekeren dat als je nu enige vorm van angstmedicatie gebruikt, of eerder een gerelateerde medicatie hebt gebruikt, je je geen zorgen hoeft te maken dat het je niet schaadt of je herstel belemmert.

Staat u mij toe uit te leggen dat, om een effectief genezend effect te hebben op de symptomen van uw angststoornis, Lormetazepam zonder bitcoin kopen het deel van de hersenen (amygdala) dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en vorming van een angststoornis moet worden bereikt met medicijnen.

Geen enkele angstmedicatie kan de angstige reactie en het gedrag waardoor deze aandoeningen zijn ontstaan, verwijderen. Dit komt omdat er nooit een medicijn zal worden gemaakt dat precies de nauwkeurige neurale paden in de hersenen kan lokaliseren die verantwoordelijk zijn voor een angststoornis en deze selectief en nauwkeurig kan behandelen. Angstmedicijnen konden dit gewoon niet effectief doen.

Het deel van de hersenen dat de amygdala wordt genoemd en verantwoordelijk is voor angststoornissen, wordt absoluut beïnvloed door gedrag. Hoewel sommige medicijnen heilzaam kunnen zijn bij echte, klinische depressieve stoornissen, hebben angstmedicijnen slechts een minimaal en oppervlakkig effect op angststoornissen.

Vaak klagen patiënten dat het ‘slaapverwekkende’ effect van antidepressiva en andere populaire voorgeschreven medicijnen tegen angst hun symptomen alleen maar kunnen ‘minimaliseren’. Helaas hebben ze geen blijvend genezend effect.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *