De wereld van Disney-films

Disney Pictures heeft ongetwijfeld de meeste van de beste animatiefilms geproduceerd die we voor de bioscoop hebben. Zijn beste films kunnen worden beschouwd als de beste in de animatiefilm in het algemeen, met enkele klassieke titels die geschiedenis schrijven. We hebben een aantal van zijn beste films voor je verzameld als je ze nog niet hebt gezien:

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen
Sneeuwwitje is een klassieke Disney-film die debuteerde in 1937. De eerste volledig geanimeerde productie van Disney-films die cultureel, historisch en esthetisch significant was, werd opgenomen in het Filmregister van de Verenigde Staten. Tot op heden blijft het de 9e meest winstgevende Disney-film, wat een hele prestatie is als je kijkt naar andere films met moderne producties. Maak een reis naar het Magic Kingdom met de Disney Guide, en Sneeuwwitje zal er zijn!

Het Jungle Boek
Het was de laatste film waaraan Walt Disney in 1967 werkte. De film is gebaseerd op het klassieke boek van Rudyard Kipling. Met een aantal klassieke Disney-nummers die huismelodieën zijn geworden, is het een van de meest populaire films in de Disney-collectie.

Fantastisch (1990 heruitgave)
Deze film bevat veel populaire Disney-personages, Disney Plus aanbod waaronder Mickey Mouse. Hoe dan ook, het heeft een klassieke soundtrack en werd in 1990 opnieuw uitgebracht met digitaal geluid. De film won twee Academy Awards voor zijn soundtrack en is bewaard gebleven in de United States Film Registry for Valuability.

Schoonheid en het beest
Het was een Disney-film op zijn best in 1991. De film heeft geweldige animatie en een uitgebreide musical en een sterke ondersteunende cast die uiteindelijk alle leeftijden aanspreekt, een Disney-film als geen ander. Het wordt ook beschouwd als een van de beste films van zijn decennium, wedijvert met de live-actionfilm terwijl het nog steeds een klassieker is. De eerste animatiefilm die genomineerd werd voor Beste Film bij de Oscars.

Aladdin
Aladdin was een andere geweldige Disney-film die volgde op Beauty and the Beast uit 1991. Het bracht alle genres van een film samen in één, het heeft actie, romantiek en komedie met een scene-stelende geest. Het is een van Disney’s meest winstgevende animatiefilms, en zeker een van de beste.

De Leeuwenkoning
Deze film werd in 1994 in de bioscoop uitgebracht en onderscheidt zich door zijn uitstekende animatiewerk. Ondersteund door een uitstekende soundtrack en een episch verhaal; Het is een van de beste Disney-films.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *