De primeur voor nieuwe natuurlijke huidverzorgingsproducten

 

Er komen steeds nieuwe natuurlijke huidverzorgingsproducten op de markt. Ik wil u op de hoogte brengen van enkele informatie over deze producten die u misschien niet kent. Mijn doel is om u te helpen een beter geïnformeerde consument te worden.

De verpakking en mooie flessen zijn geen verrassing en zijn in feite een geweldige verkoopstrategie! Afgezien daarvan wordt kwaliteitsonderzoek soms opgeofferd vanwege de tijd en het geld die in verkoop en marketing worden gestoken. In sommige gevallen is het product misschien niet nieuw, maar gewoon verpakt in een andere verpakking en kan de verpakking chiquer of helderder zijn.

De verwerking van een product kan het verschil maken met een eerdere versie ervan. Je kunt dezelfde ingrediënten op een andere manier verwerken en nieuw noemen. Een product natuurlijk noemen is iets anders. Houd er rekening mee dat een product kan zeggen dat het natuurlijk is, terwijl het in werkelijkheid is gemaakt van synthetisch materiaal met van nature voorkomende stoffen.

Deze zogenaamde natuurlijke producten kunnen zeer onveilige ingrediënten bevatten. Synthetische materialen kunnen bijvoorbeeld een natuurlijke substantie bevatten. Het zijn de kunstmatige chemicaliën, conserveermiddelen en vulstoffen die uw huid kunnen beschadigen en uw gezondheid in gevaar kunnen brengen. Bedrijven mogen dierlijke vetten, waaronder rundvet, als vulmiddel gebruiken.

Ik denk dat je moet worden verteld op welke ingrediënten je moet letten en waar je vanaf moet blijven voor de gezondheid van je huid. Deze ingrediënten kunnen ook uw algemene gezondheid in gevaar brengen. Ik denk niet dat ons vaak genoeg verteld kan worden om productetiketten te leren lezen op alles wat we op of in ons lichaam aanbrengen.

Je bent slim en ik weet zeker dat je de uiteinden van woorden herkent die gewoonlijk een soort chemische stof zoals alcohol aanduiden. Misschien herken je zelfs chemische namen. Koop deze producten niet en als u ze thuis heeft, gooi ze dan weg. Deze giftige ingrediënten en andere worden in verband gebracht met verschillende soorten kanker, depressieve stoornissen, stressstoornissen en huidaandoeningen. Nieuwe informatie komt tegenwoordig heel snel naar buiten. Ik denk dat we er allemaal baat bij zouden hebben als we aandacht besteden aan nieuwsberichten of we kunnen online opzoekingen doen om op de hoogte te blijven. Nu is het Nieuws Vandaag niet allemaal slecht.

Er is echt goed nieuws over nieuwe natuurlijke huidverzorgingsproducten. Het etiket lezen is echt het beste wat je voor jezelf kunt doen. Wil je weten of een ingrediënt dat je op het etiket ziet veilig is? Het enige dat u hoeft te doen, is beslissen of het ingrediënt veilig is om te eten. Als dat zo is, is het veilig om op je huid te gebruiken. Je denkt waarschijnlijk dat wie dit spul zou willen eten? In geval van een ongeluk met het inslikken van deze producten, zult u geen schade oplopen.

Er zijn twee nieuwe stoffen ontdekt die in enkele van de beste huidige natuurlijke huidverzorgingsproducten zitten. De eerste is Actieve Manuka Honing. Het vernietigt bacteriën op de huid en kan infecties genezen. De Manuka-struik is inheems in Nieuw-Zeeland en één bijensoort voedt zich hier bijna uitsluitend mee.

Het heeft de volgende veilige effecten op de huid en uw gezondheid.

Het heeft antioxidanten.
Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen voor de gevoelige huid.
Het is een geweldige vochtinbrengende crème.
Het helpt je immuunsysteem te stimuleren.
De tweede nieuwe stof heet Cynergy TK. Dit is een zeer unieke stof.

Het stelt uw lichaam in staat om zijn vermogen om collageen opnieuw te laten groeien opnieuw aan te wakkeren.
Het begint ook elastine opnieuw te laten groeien.
Het kan het lichaam helpen zijn vocht vast te houden.
Andere natuurlijke ingrediënten zijn een exotische kelp die inheems is in de Japanse Zee. Het heet Phytessence Wakame.

Het blokkeert een enzym genaamd hyaluronidase dat je huid ontdoet van hyaluronzuur.
Hyaluronzuur houdt collageen- en elastinevezels bij elkaar en maakt de huid steviger.
Kan uw huid helpen om het broodnodige vocht van de huid vast te houden.
Co-enzym Q10 is niet iets dat gemakkelijk in uw huid kan doordringen. Een nano-emulsievorm genaamd Nano-Lipobelle H-EQ10 kan.

Het is een krachtige antioxidant.
Het dringt diep door in de huid: het gaat maar liefst 7 lagen diep.
Het helpt ook om collageen en elastine te laten groeien.
Nano-lipobelle Q10, Phytessence Wakame en Cynergy TK maken samen de sterkste huidverzorgingsproducten die nu verkrijgbaar zijn. Nieuwe natuurlijke huidverzorgingsproducten met de ingrediënten zullen effectief blijken te zijn bij het behandelen van uw huid.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *